Szolgáltatások

JAVÍTÁS, KARBANTARTÁS, ADATMENTÉS, HÁLÓZATÉPÍTÉS ÉS WEBOLDAL FEJLESZTÉS

SZÁMÍTÓGÉPEK, SZÁMÍTÁSTECHNIKAI ESZKÖZÖK JAVÍTÁSA, KARBANTARTÁSA, BŐVÍTÉSE

Egyszerűen detektálható hibánál, illetve a Vásárló által definiált hiba/igény esetén bevizsgálási díjat nem számítunk fel. Egyéb esetekben a bevizsgálás díja bruttó 5,000.-Ft. Az elvégzendő munkák megállapítása esetén egy árajánlatot kap, mely tartalmazza a szükséges alkatrészek árát, valamint a becsült munkadíjat is.

ADATMENTÉS, VÍRUSÍRTÁS

Az adatmentés ára függ a sérülés okától, nagyságától és fajtájától. Minden esetben szükség van egy állapotfelmérésre, melynek díja bruttó 5.000.- Ft. Ezt követően kaphat árajánlatot az adatmentésre. A vírusirtás ára kevésbé függ a körülményektől, jellemzően bruttó 5.000.- Ft-tól 10.000.-Ft-ig.

ÁTALÁNYDÍJAS KARBANTARTÁS, SZERVIZELÉS

Lehetőség van átalánydíjas szolgáltatás kérésére, melynek keretében adott havi díjért adott mennyiségű munka elvégzése történik meg. Mivel a telephely, a gépek állapota, fajtája, felszereltségek és egyedi kívánságok csak személyesen felmérhetők, így kérje egyedi ajánlatunkat.

WEBOLDALFEJLESZTÉS

Egyedi igények alapján, WordPress alapú honlapok szerkesztése többféle célra és környezetbe. Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk!


Otthoni felhasználók esetében

Igény szerint akár otthonában is megtudjuk javítani az esetlegesen hibás eszközt. Bármilyen kérdés esetén hívjon minket a +36301851664 számon vagy írjon nekünk az info@centipcszerviz.hu címre.

Üzleti felhasználók esetében

Előzetes egyeztetés követően elkészítjük a személyre szabott árajánlatot. Bármilyen kérdés esetén hívjon minket a +36301851664 számon vagy írjon nekünk az info@centipcszerviz.hu címre.

Speciális igény esetében

Nincs lehetetlen, kérdezzen meg minket és garantált a megoldás. Bármilyen kérdés esetén hívjon minket a +36301851664 számon vagy írjon nekünk az info@centipcszerviz.hu címre.