Warning: Constant DISALLOW_FILE_EDIT already defined in /var/www/customers/vh-42275/web/home/www.centipcszerviz.hu-1EAD06/wp-config.php on line 107
A legfrissebb frissítés a Windows 11 operációs rendszerhez javított USB-sebességet, hangminőséget. – Centi Pc Szerviz
Ugrás a tartalomra Ugrás a láblécre

A legfrissebb frissítés a Windows 11 operációs rendszerhez javított USB-sebességet, hangminőséget.

A Microsoft aktívan teszteli az operációs rendszer legújabb verziójában található hasznos változtatásokat.

Bár a pletykák arról szólnak, hogy a Windows 11 utódja már 2024-ben érkezhet, a Windows 11 még hosszú ideig élvezheti a Microsoft támogatását. A frissítések fokozatosan érkeznek, hogy fokozzák az operációs rendszer teljesítményét és funkcionalitását.

Az újdonságok először a Windows Insider programban lesznek elérhetők, ahol a Canary Channelen keresztül tesztelik őket. Az új, 26040-es kiadás számos jelentős módosítást tartalmaz.

Az egyik ilyen a Voice Clarity technológia, ami mesterséges intelligenciát alkalmazva javítja a mikrofonos beszélgetések hangminőségét, kiszűrve a háttérzajokat. A funkció most már nemcsak a Surface-eszközökön, hanem a Windows 11-ben is elérhető, és nem csak a Microsoft Teams, hanem más külsős alkalmazások is használhatják, például a WhatsApp.

A frissítés emellett lehetővé teszi az USB4-szabvány Thunderbolt 5-ös 80 Gbps-os sebességét, ami először lesz elérhető a 14. generációs Intel Core HX mobil processzorokkal működő eszközökön, mint például a Razer Blade 18 gamerlaptop.

A Windows 11 mostantól az androidos mobillal párosított fényképek szerkesztését is támogatja a Phone Link alkalmazáson keresztül, ami most a Snipping Tool alkalmazásba került át.

A Fájlkezelő most már támogatja a GZIP, BZIP2 és más tömörítési formátumokat, valamint lehetőség van a tartalmak megosztására WhatsApp, X, Gmail, Facebook és LinkedIn között, miközben a megosztási sebesség is jelentősen javult.

Fontos megjegyezni, hogy bár a Windows 11 Build 26040 számos újítást hozott, nem minden tesztelt módosítás kerül be a nyilvános kiadásba.